Torsdag 081106

Så då var vi snart gjort en vecka på jobbet .. Det har varit lite upp och ner denna vecka med en del överaskningar hur vi människor reagerar .. Vi har en arbetsitation som är när man jobbar förmidagsskift har man deadlines mitt på dan ,men det verkar som en del på andra skiftlag inte kan komma överens hur man löser ett problem.
Vårat skiftlag tar rast efter en deadline,då hinner man stoppa i sig lite mat. Men de som jobbar på FM denna vecka verkar inte kunna sitta ner och fråga varann , Hur gör vi ? Är det någon som inte vill äta nu vid 11 snåret? .. Om man frågar runt och ingen är i mot så ska man i demokratiens skull verka för att jag hörde ingen som sa i från!! Ok då får vi göra så ..
Det är så jag tycker vi gjort , vi diskuterar saker om man tycker så kan vi göra . Men varför kan man inte verka för att man inser att man sätter ju inte bara sitt lag på pottan utan hela lagret.. Nu får vi hoppas att chefen fick upp ögonen och vi kan jobba utan hinder och gnöl som ska vara självklart på en arbetsplats..


Kommentarer
Postat av: marc

jadu vad ska man säga?

2008-11-08 @ 11:46:11
URL: http://mylifeyourentertainment.blogg.se/
Postat av: lisa

Tack för kommentaren!

2008-11-08 @ 15:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0