Kurs revisorer 8/6 Skåvan

Den 8 Juni bär det iväg igen för sista veckan med min utb som revisor , då ska jag även göra ett litet spel från den girige som vi körde på norrby , man brukar hitta på nått sista tordagen i en utb veckan .. Ska läsa på lite igen så får vi se hur det går hehe ..

Mötet i Stockholm lördag

Ja det kom sig att jag åkte ner o sen blev det lite strul med att jag inte hade med mig min lapp var mötet var ??
Ja men som tur var är det fint väder o jag fick gå runt i ca 8 km i stan .. Svetttigt med ok , sen var det stockholms maraton i stan gick förbi centralen där jag var .. Så jag såg tv 4 sände därifrån hehe då vet alla ? Ja ja linsluset i mig hehe , men efter ett tag tog solen ut sin rätt bara gå in ett tag på centralen ..
Ja då upptäckte jag det gick inegt tåg 1807 till göteborg som jag skulle åka med till v-ås ?
Ja gick då till info för SJ för kolla det , ja visst det var så att resbyrån som bokar för okq8 hade satt mig på ett tåg som gick 30 juni ?? Undra på att det var sura på tåget när jag åkte ner med plats biljett hehe jag flytta på en som satt på nr 3 från v-ås haha ... Men då kom det sig att det blev att jag fick åka till köping o åka buss hem därifrån .. Jag och åka tåg är inte bra .Men nu när jag ska åka till stockholm 8/6 ska jag kolla att det är rätt innan jag drar i väg så man kommer hem igen den 12 /6 annars får man lifta hem denna fredag hehe ... Ja ni får väl se hur det går då ..

Mötet mån 25/5

Jo då kan ja säga att fick mitt uppdrag på Förvaltningsrådet i mellan sverige .. Sekreterare där , ja det är lite men kommer gå bra . Ca 4 tillfällen per år är inget större men men det betalar sig med lite erfarenhet o så .. Ok vi ses om det

Lagat min bil inför ombesiktning

Ja kunde laga min bil med en bromsslang höger sida , fick hjälp av min snälla bror att fixa detta .. Men kan berätta en rolig sak som hände hehe .. Jag skulle lufta bromsarna sen ja fick bort den gamla slangen .. Peter satt med en slang för gamal bromsolja , skulle sätta mig i o trycka på bromspedalen för att kunna pumpa upp ett tryck , men ja ropa till peter det finns i tryck ? ... Han kom o kolla , ja det var ju inte undra på när jag satt o tröck på kopplinspedalen .. Vilken idiot man är hehe ,, Ja sa det till brossan varför sa du inte det åt mig då ? - Du är väl en idiot ? Men han är väl för snäll för det ..
Snacka om skrotnisse hehe man känner sig som det .. Men nu ska jag bara få ombesiktiat på tis tänkte ja ..få se då om den går igenom

Möte i Stockholm 30/5 Okq8

Nu till helgen är det högsta nivån på OKq8 s organ . Man kommer behandla en del motioner som sen ska kunna påverka medlemmarna med en del saker som finns att förbättra på alla fronter ..

Blir borta hela lördagen ska bli kul har inte kunnat åkt på 2 år nu så vi får väl se om man kan hugga in på nån motion som behöver lite hjälp från talarstolen .. Ja det var det

Möte i Eskilstuna Okq8 25 /5

Nu är det på G att jag ev kan bli Sekreterare i Okq8 Mälardalen alltså hela mellansverige , Fag, v-ås , sörmland , etc..

Ska ev bli en rolig utmaning att få det inför detta år om jag nu blir vald ? Men sen är det lite mer man får att få en pallplats i styrelsen he he .. Sen ska man hitta dit ? Har inte varit i denna stad , på möte alltså .. Tänkte åka Mc dit då sparar man lite soppa med ,men åker man i tid ska man väl hitta dit ?
Ok vi hörs av om jag nu fick detta hehe

Formel 1 Monaco

Ja det fortsätter att inte funka för Mc laren tyvärr ? Men om tycker om ferrari ja då kan man väl glädja sig för en 3 plats ..
Och det är bara att höja på hatten för det nya Brawn teamet en dubbelseger denna gång .. Men vi får se i turkiet om 2 veckor , då blir det andra förutsättningar igen . Men nu måste vi kämpa o se till att vi får behålla F 1 nästa år ,det kan ev inte bli nån mer körning ? Men men hoppas kan man göra
Vi hörs då om racen // micke

Vinna biljetter på Gröna Lund


Fått ett tips om att man kan vinna .. Bara läsa om det på Ihttp://ichris.blogg.se    ok följa vad du ska göra


Däremot lottar jag nu ut två ENTRE-biljetter till Gröna Lund.
Ni kommer alltså in i parken gratis - under valfri dag under hela säsongen.

Det enda ni behöver göra för att vinna är:
- Tipsa om tävlingen på din blogg.
- Berätta om något du själv "förknippar" med just Gröna Lund. - (Ett sommarminne? Ett föremål?)
- Motivera varför just du ska få en heldag på Gröna Lunds Tivoli.

Vinnaren utses Söndagen den 24:e Maj och får biljetterna skickade på posten.

Vi hörs snart igen

Kurs Runö

Nu så här ett par dar från att man sluta vecka 1 av 2 veckor .. När jag skulle hem hörde ja det lät inte som det skulle .

Ja hade glömt att efterdra fälgarna haha .. så vänster fram hade hjulmuttrana lossnat ? Bara att stanna då o skruva dit de som lossnat .. Sen det som oxå är roligt är att man har lite vänner efter kursen på nätet bra för att kunna ha roligt när vi ses igen v 24 på skåveholm i Stockholm ... Sen är det ju så att vi ska hitta på nå roligt sista dan denna vecka innan  vi skiljs åt .. Ja får väl fundera ut nått man kan göra .. Vi får se .. Men kul ska det bli att få träffa en del igen ..

Ok micke

söndag 10/5

Ja nu börjar man få ordning på allt som man låg efter med ..När man är borta en vecka så samlas det lite hemma post etc.. Nu om en stund kommer det vara fullt upp med allt .. Ishockey , formel 1 ja det är inte lätt då att hinna se allt ..

För mitt sk team Mc Laren går det inte riktigt bra , men men hoppas kan man ju göra ? O i hockeyn nja kanske vi grejar en bronspeng där men men där med ... Man är ju optemist eller hur ..

Så håll våran fana högt o skrik fram en 3 plats för sverige i hockey hehe ..

torsdag 7/5

Ja då är det snart slut på kursen i runö och man fått lärt sig lite mer om vissa saker som man kanske hade glömt lite ..

Men det kommer en ny vecka i juni som vi ska få in mer i huvudet som är fullt he he .. Vi ska snart kolla på en bra match i hockey som vi ska vinna va? Nja det kanske kan bli hårt men men det ska fanimig gå ..
Och nu börjar vardagen på fre eftermiddag sen är det mån eftermiddagskift . Ska bli rätt ¨så bra att kunnat byta lite miljö med mya bekanta o så ...

Ok vi hörs kanske snart hoj hoj // micke

Nåra ord från kursen

Ja nu är man här i Åkerersberga .. Det blev lite strul med att köra hit men det ordna upp sig sen kom hit o det fanns en nyckel i dörren åt mig ..

Vi har haft lite bokföringsövningar i dag sånt man kan men bra att få lite uppdatering är inte fel ..Bra deltagare är det med sitter berdvid en som är som jag hehehe   Ja till o med jag ligger i lä där i och få ordet .

Men kul är det ,finns lite förstölese oxå man kan röra på sig med fin natur , om det är dåligt väder kan man hitta på saker inne .. Kasta lite dart nu för en stund sedan , o spela lite biljard ..
Men hör ni vi hörs av .. // micke

RSS 2.0