Datahjälp 090228

Jag har börjat och fixa datan , ja vad händer då ? Kör ihop sig totalt .. Ja det sket sig som man säger på svenska , det var bara att inse nu behövs lite hjälp på traven .. Filerna är inte fixade än ,men det är som de är , jag får ta det sedan när man får tid o en bättre skiva eller vad jag nu behöver ..

Men som sagt jag ringde en som jag vet är rätt så haj på en del felsökningar !! Och Kimmo som denna stora hjäte heter haha .. Han ska ett stort TACK .. Han ville få lite betalt i det vi kom överens om en liten sak , inga stora krav , men det ska klart uppmärksamas i sen lördag em .. Man kan inte få bättre respons och samtidigt få lite kaffe o lite prat om ditt o datt..

Nu är det bara att vara rädd om det som dock finns kvar på disken o min nya externa disk haha .. Ja vad säger man ? Man ska inte lorta med saker man inte kan slutföra , men det gick bra denne gång ..

Skulle lägga in mitt golfspel ,ja då har jag ingen manual med koder haha , men det var väntat nu när man inte kunde fixa datorn ,så det är väl bara att inse att det får med vänta hehe ..

Men än en gång .. TACK för din hjälp .. // micke


Måndag 16/2 -09

Helgen var lugn o kunde vila upp mig så pass att man hann göra lite som blev eftersatt , men hade bara man fått in virusskyddet hade det varit bra ..

Om det nu är att nån vill ha en lösning av melodikrysset nr 7 ska det vara så här ..

Vågrätt 1 var hotnights .. Vågrätt 6 lille-bror    vågrätt 7 blanka   vågrätt 12 grattis    lodrätt 2 tulipan  lodrätt 5 sarah

lodrätt 9  anna    lodrätt 10 nisse o lodrätt 1 hellberg    lodrätt 13 imse .. vågrätt 10 nu vågrätt 8  ha  

vågrätt 11 En  och till sist lodrätt 4 ska vara .. höra    Krysset ska vara inne före ons denna vecka men gå in på sr.se o fyll i på nätet då ?   Ha det gott nu från micke

söndag 15/2-09 Mer data problem?

Ja man tror det ska vara bra med problems med denna bärbar ? ..Skulle lägga in virusskydd men då sa windows ifrån det sknas en installer fil .. Då är det bara söka efter en fil på en recover skiva från 06 bärbar ..

Så det är bara plugga in den "gamle" igen .. Ska återkoomma om detta på bloggen ?

Vi jar kommit en bit på väg nu när vi ska gå in på mer intensiv rep på teatern , under v 9 ska vi köra på fre -sön  men då ska det bli lite mindre nästa helg , men nu är det bara hålla tummarna att man kan fixa den bärbara datorn med att få in ett nytt skydd i den ..
Det man kan säga är att det är ett skit att man ska inte få ordning på den någon gång ? Ska göra mer inlägg mån ..

kram micke

Ett kort inlägg om en sak !!

jag vill ge denna bild till en som visa en stark ledaregenskap .. TACK .. Vi kan ev gnaga på en god stock hehe .. Nej skoja lite , men något annat kan ja ev bjuda på en vacker dag .. Det kommer att komma , lovar ... Det är bara hoppas du orkar med mig som är lite stulig med hehe .. Ja vill kunna stå till ansvar för mina brister ? Men det som denna person gjorde ska ge en guldstjärna i min himmel en dag när det är dax att summera .. Så gör man när man har empati för sina medmänniskor .. Jaja du är människa som säger o gör fel ? Men vem fan gör inte det ? .. En åsikt ska man ha ..Än en gång .. Tack till Stingray man ..

Sista skiftet ?

Ja vad kan man säga ? .. Ja må väl säga att starkt gjort av en del personer rannsaka sig lite o se det goda i vissa problem ? Människan gör vissa sk fel ibland , även jag eller mina medkompisar ? Men för att komma dit är det stark att kunna få en tankeställare ..

Fick en ny komments på bloggen , kan väl bara säga .. Ett ord mellan oss människor kan göra gott , men man ska vara väl medveten om att vi säger så , men menar kanske nått helt annat , ja ja ..

Men den stora tillbaka komment  får ja ändå ge 2 st som låg lite risigt till ett tag , det är nu upp till ransakan om man orkar stå för sin åsikt .. Men den som lever få se ..

Vi har fått ordning på denna o ordning  bland oss som var på is o åkte runt o for utan mål hehe..

Min plan är att för stunden lägger vi ner vapnen ..Nu ska vi inte göra som alla som krigar i världen och bara fortsätta kriga om dessa sk skitsaker som kan innbära mer trubbel o gott ..

Så från mig till er alla va ny glada o ge varann en god middag eller bakelse på lördag 14/2 -09

Tisdag 10/2 -09

Då var man hör igen och kan ta sig tid att skriva lite rader på min blogg . Det har varit lite olika mycket som gör att man inte kan hinna med att vara överallt hehe.. Igår var det ett möte i Norberg som vi hade med D råd på stationen ..

Sen ska man hinna med att göra en del saker som man måste i hemmet med , men det gick ju med puh .
Fick ett vänskaps förfrågan på facebook från tessan , det är bra om det går så långt att hon kan vara med på nätet nu med ..
Enl de som sagts hittils är det på rätt väg som vi ska vara glada för att efter en sån sak , men klart det innbär ett tag innan vi har hela therese tillbaka från sjukhuset .. ( om det finns nya läsare är tessan ett bonusbarn som fanns i ett tidigare förhållande) .
På teater fronten tar vi sakta men säkert fram till att de kommer att bli en bra föreställning för de som vill komma o se den . Vi har ju snart premiär det börjar bli snart en mån kvar ..
På jobbet ser de ut som det kommer in vissa saker som vi fortfarande ev har i sk backorders , men klart vi ska väl börja få lite fart på hjulen nu efter alla ledigheter som var i jul o nyår etc.. Men det gäller att vara försiktig optemist om läget ..

Men det finns fortfarande en del ororosmoln på himmeln som ska skingras så man ska kunna känna man kan se livet ska gå enl alla planer för ett sk ok tillvaro , men som mottot ovan ska man se saker för va det är ? Hur ska de annars vara kan man fråga sig .
Tänkte om man skulle ta sig tid o fortsätta skriva på min livs storie ? Om man skulle ev ta det till helgen ? Ja med lite musik o som en bonus kan man göra lite god mat till ? Du får ingen god mat förens du gjort detta får man säga till sig själv hehe .. Ja ja men det är väl bra om man kan unna sig det ?
Nej om man ska ta o göra lite kaffe o få lite mer uppslag hehe
Klart slut .. Titt ut

lördag 7/-09

Ja om det nu finns en del blyga som inte vill fråga om saker ? Typ rätt lösning på melodikrysset nr 6 skulle de vara denna vecka ..

De körde på ruta 5 vågrätt " Titta de snöar "  Så mitt förslag är alltså .. Snö där .. Sen var det nästa rad som ska fyllas i
  
Då kommer vi till en dubbel fråga på rutorna 6 lodrätt o vågrätt 2 .. Där vi fick höra från serien " Ärliga Blå Ögon "

Så mitt förslag är nog på lodrätt 6 ska de stå ögon på vågrätt 2 alltså ärliga .. En dubbel till där de spela en skådis som gick bort nyligen .. Det var på vågrätt 7  där ska han förnanm stå Ernst - Hugo .. Så på nästa då blir de lodrätt 1 .. Järegård
Vi fick höra på lodrätt 3 en lår att man ska        Musik ska byggas utav glädje    Av Lill Lindfors ..Så det bör bli Lindfors där                                          
Vi fick höra en titel på vågrätt 9 .. Det var en Ålefiskare .. Då är mitt förslag   Ålfiskare där .. Vi även hörs från nya plattan från Darin .. Så mitt förslag på vågrätt 13  ska de stå Darin .. Vi fick höra från Björn o Bennys Kristina från duvemåla musik som låg länge på svensktoppen .. där mitt förslag ska vara på lodrätt 10 ska stå   Sand .. 

På vågrätt 10 var det från " Cocktail for two ..Så det bör bli enl mig " Drink ..   På Lodrätt 14 blir det lite att gå i varann .

Det var ju " Pink som spelade .. då bör det oxå bli "" Pink på denna ruta ..

Vi fick hörs en svenska som sjöng en låt som skulle vara   Roy  Orbinson ..Yoy got it   .. Så på ruta lodrätt 4 ska de stå enl mig " Got ""  

Vi fick höra en låt som skulle översättas till svenska .. Det bör nog bli ""  Snurra ""  Var på svenska en del som sjöng den Snurra min jord med janne malmsjö bla.. 

Vi fick hörs från slagerfestivalen   The Worring kind med the ark .. Så på ruta vågrätt 12 ska de stå " Ark ..

På ruta lodrätt 8 hörde vi från " Balladen om Herr fredrik åkare och den söta cecillia lind ..Så mitt svar blir alltså " Åkare ..

På sista om ni nu följt mitt råd om lösning ska vara på lodrätt 11 ..  Att det var musik av Lars-Erik Larsson är solklart. Jag tror också att det som spelades var hämtat ur hans "Pastoralsvit",  Så svaret på denna sak ska vara "" Erik där ..

Hoppas på tur nu .. bara skicka in det har ja gjort .. Sen gör jag så gott ja kan så ni kan läsa .. Tyvärr är det så här bara Ok .. Från micke


Teater Molieré ..Den Girige

Kom på att hälsa alla välkomna till våran föreställning som vi spelar på Norrby Teater i Fagersta ..Telenr 0223 12034 .. Vi kommer att ta imot i mars början tror jag .. Biljetter för speldagarna ..


Vi kommer att ha premiär den 21/3 en lördag och den 22/3 -09 återkommer med tider men om vi gör som vi brukar kommer nog det bli på em dessa dagar .

Annars har ni chansen att kolla på dessa dagar med .. ons 25/3 , den 28/3 en lör , 29/3 en sön

Spel i april den 3-4-5 /4 .. dessa dar är fre-sön .. Ska ev vara 8 speldagar .. Men det kan bli mer om vi får tryck på detta ?

Och det ska vi väl få , ni missar en bra o roligt teater som inte kanske är dramaten men vi har spetsat till den så det är vår tolkning av denna pjäs ..

Så nu är det bara att boka in dessa dar o se till att sprida det till vänner o släkt ...

Jag spelar en lakej åt herr Harpagon som är så snål o girig med sina barn , tjänstefolk  o alla som passerar förbi i pjäsen .. Föreställningen ska inte vara mer än ca 1 timme o 20 min är vår plan enl .. staben bakom denna pjäs ..

SÅ VÄLKOMNA TILL FAGERSTA  OCH NORRBY TEATER ..

torsdag 4/2-09

Ja denna dag var lite att göra på jobbet o hemma .. Fick reda på en del saker när man var på väg hem ..hehe

Ska titta om det finns någon tvätttid i helgen så man kan få undan lite i tvättkorgen ? Men när man inte har en egen maskin får man lita på hur andra ska boka o inte boka gemensam stuga i huset ..

Ja såg på tv 1 i går hur man gör en del mat ? Men de visste ja lite innan , kålpudding som kan vara gott att göra hemma .

Har gjort den i måndags , igår ons blev det kyckling hel från kronfågel som ja stycka upp för att spara lite tilllagningstid .

ja fick en lite undran om du leena ? .. Kan det ev vara min kusse ? eller vem är du ? Verkar vara en mysig tjej som vill göra som jag kollar runt på bloggarna hur man ser på saker som inträffar för oss som är på nätet ?

Det är alltid rolig att få dessa bra kommentarer på bloggen , och inte bara er som vill tro ni kan vara anonyma ..

Det som ni inte vet är att alla datorer har en ip adress som går att spåra tyvärr .. Så det finns en del som jag vet vilka som varit här o lagt vissa saker ? Ok det är bara så .. Vill jag ev spåra kan ja det .. Men nu har jag bara ett par som tror sig kunna lägga vissa koments , som sen går o tror ja inte vet vem du är hehe .. Men leena dig har ja inte kolla på ?

Men det finns en i Fagersta som var här o skrev som trodde ja inte fick reda på vem du var .. Ja vet det nu ..

Fick ett tips av en jobbar kamrat om att kunna dela med mig av viss kunskap av slager , historia etc..

Om det finns någon som finns där ute i cybervärlden som sitter o tänker ?  Fråga på kommer nog kunna hjälpa er med vissa frågor ?

Löser melodikrysset varje helg , o jag har haft rätt nu i 4 veckor i rad .. sparar det på min dator o kollar av inför varje lördag när han drar rätt lösning .. Ja ja lite fusk tycker en del ? Men varför inte kunna dela med mig till mina med människor hehe.. Så kom igen ge mig chansen att hjälpa er .. vi står inför v 7 tror det är nu till helgen ..

Så till vi hörs .. ha det bra där ute o var rädd om er .. från mig till er .. kram micke

söndag 1/2-09

Undrar om törs skriva så alla förstår ? .. Idag va de lite kläd o rep på förställningen , ja det blir nog bra med de bara vi får öva lite mer på allt som ska sitta innan vi ska ha publik .. Mina personliga saker som inträffar är som jag lite utsvänande tog i förra inlägget som denna inte fatta ? .. Har ni inte sett hur man kan se saker som man inte vill belysa för alla som det inte angår eller ? Men har en sk lösning på det tror ja .. Men men de återstår lite än .. Hur de ska gå får man väl hålla på andra forum tydligen .. Man kan väl se saker på olika sätt , Men som de säger det är inte lätt att vara profet i sin egen stad eller hur det nu va ? Ja glädjs för alla tips man kan få ? Men jag tar det på mitt sätt som man är lärd att göra , men det är en sak som är lätt att uppbringa , men tar man vissa saker i rätt ordning brukar det funka eller va tro du anonyma skribent ? .. Varför läser du inte expressen eller annan tidning o läs o se om du tycker det är lättare att fatta hur det kan vara sån orättvisa i världen med löner etc.. Typ krig o sånt som du kan göra din insats o påverka istället tycker du att jag ska läsa va jag skriver på en blogg ?? Ja tackar o böjer mitt huvud o tycker det verkar hedersamt att få sån uppmärksamhet .. Haha du det är inte lätt att leva i ett sånt orättvist samhälle som har en person som inte fattar hur man ska skriva på en blogg hehe .. Nej nu tar vi nya tag o ger varann kärlek o värme ..

Vi hörs ni som törs skriva erat namn

Typ av inlägg??

Ja du anonyma som vill gömma dig bakom detta inlägg ? Ja tog bort det , för det förde liksom inte saken till sin spets ..
Om du inte fattade de ja skrev ? Ja ge mig en tråd att dra i då? Ja skrev lite om hur jag kände mig .. Ok kanske inte så lätt att fatta ok de vet ja men  men .. ja läser det ja lägger in är du nöjd ? .. Ja mådde lite illa just då , o dyxlexi då är det svårt .. ok !!   Men gärna inlägg men tacksam för namn eller skit i o skriv ..

RSS 2.0