Nattradio

I natt var jag på nattjakten , det är ett program som börjar efter kl 01:00 på P4 .
Programmet går ut på att man ska gissa på tre ledtrådar, Grejen är att denna var körd redan natten till onsdag .

Men när jag kom fram på 1 ledtråden undrade programledaren hur jag kunde gissa det? Inte vet jag sa jag .man får väl chansa sa jag ,och kanske vara lite smart. Jag vann iallafall ett tandborstkitt + en cdskiva som ska komma på posten

Så kan det vara när man inte har koll på vad man gör på en redaktion?

Ja då var det snö

Jag har tagit mig hem trots det var vinterväg från jobbet , men har man bra sommardåck och tar det lugnt går det bra .
Men vi övertygelse är att det kommer att smälta bort rätt så snart ..

Natt på jobbet?

Ja nu är det en stund av allvar , vi ska snart sista skiftet på laget . Vi får väl se vad den har att erbjuda ,ja troligen samma som förra det gäller vara motiverad och se problemet som gäller när man ska en sk teamkänsla .
Om alla som  är på ett ställe vill vara glad att man har ju jobb i denna oroliga tid med varsel på stora arbetsplatser.

Om vi nu spekulerar vad händer i Fagersta om våra stora industrier börjar varsla en massa arbetare ? Ja då stor vi inför en stor utmaning,hur ska vi kunna hitta ersättningsjobb till alla . Ja det kan bli lite svårt men dock inte, man tar sig i kragen och ställer krav på företagen och främst på regeringens politik som kanske inte är den de vill med oss som står i skiten .
Nej nu tar vi och rullar upp ärmarna och ser till att vara vaksamma på arbetspolitiken i Sverige

En dikt i oktober

Jag tänker på dig ,kanske vill spela en sång på min gitarr
du tittar på mig och jag kommer på det gick inget bra jag har ju grön starr
Men det gör inget vi har varann ,vi sitter ner och du tycker jag är go
vi myser i soffan och vi ger varann blickar,vi slår oss till ro
Och vi har ju kanske ett liv som ger oss en skön stund
Du säger vad att du är så go och rund

mail

Om det nu är någon som känner sig manad finns det en emailadress som är bruklig som är [email protected]

Torsdag eftermiddag

 Dennna bild är kanske bättre än min profilbild som visar att man kan vara lättklädd på sommaren ,profilbilden är från i somras som änvändes som en profilbild i filmcafe för de som söker roller för film+andra produktioner.
Så för er alla som trodde jag sitter och väntar på oseriösa erbjudande för nudistklubbar,eller andra som tro sig vad är detta? nej jag är en vanlig kille i sina bästa år.

Nu på eftermiddagen ska man försöka hinna en massa, ja då menar jag inte trämassa utan det mest alldagliga som man får lov att hinna mellan alla sk förpliktelser livet kan erbjuda, men hej hopp .

Vet ni vad kängurun i australien är utan ben ? Jo hopplös !! Men det innefattar inte min livsåtskådning ,jag kan anse att om saker uppfattas som hopplöst går nog det mesta att lösa,se bara vad vi lyckades fixa i natt på jobbet ? Ja när vi skulle börja såg det alltså hopplöst ut med alla order som bara föll över oss. Vi diskuterade fram en lösning ,ja vi fixa det . Tur att vi inte var ett gäng kängurun som har övervintrat i Fagersta utan ben ,ja då hade det varit hopplöst så att säga

Torsdag 081030

Ja då var det torsdag morgon och man slutat på sitt skift med att kunnat ha packat med skiftlaget en avsevärd mängd från lagret i fagersta på Atlas copco secoroc. Man kan väl vara nöjd att vi kunnat få till det med den mängd som vi får ut till världen med en industri som inte påverkas av denna hysteri som verkar vara ett stort samtalsämne i sverige.
Men lever med att vi påverkas  av att förtaget ska uppvisa vinster för ägarna ,att kunna ge alla aktieägare en bra avkastning på deras aktier som påverkar resultatet i slutändan.
Men vi som jobbar med att ge dessa vinster får sällan smaka på kakan som man skulle tycka, men nu ska vi inte vara bittra, man ska vara glad för att man har ett jobb, Sömnen kommer sakta men säkert över en när man ska summera dagen , det gäller fånga dagen och se med framförsikt vad eftermiddagen kan ge innan man stämplar in för sista skiftet , men då ska man även som jag berättat tidigare ge firman som utmanat oss på dc i bowling en match.
Det som händer är att man ska inte sälja skinnet innan björnen är skjuten, alla matcher är inte över  when the fat lady sing.
Jag ska nu få ett par timmar i bingen med en händelserik dag.

Jobba

Jaha då ska man snart i väg kl är ca 20:30 denna vecka är det natt och kroppen tär och det känns man blir inte yngre , ser fram till Fredag då vi ska möta grannfirman i bovling, och jag som aldrig spelat eller vad man nu säger bovling he he. Men man får väl ge max ändå den jag möter kanske har en dålig dag och inte får för många strikes .
Sen ska jag hjälpa till med att byta däck på en av exet dotter som vil att jag ska sätta på vinterdäck (på bilen ) för det börjar bli halt nu vintern kommer med stormsteg, men själv tror jag på klimatförändringen att det kommer varma dagar än så vinterdäck blir det inte just nu¨på min egen bil

Livet

Jag har varit en kille som har  haft en rätt så bra uppväxt,men som för alla andra finns det hålrum i livet så varför klaga? Jag tycker att mitt liv har varit nere och vänt i källaren ett par gånger i min uppväxt, jag förlorade min pappa lite tidigt på 70 talet , så min mamma skulle försöka att få pli på 2 tonårskillar .
Ja det var kanske inte så lätt men ändå gick det med lite kryssande, min bror var väl den mer skötsamma av oss då.
Jag kom i kontakt med en del missbruk som ledde till att man såg baksidan av det mörka.
Man kanske nu med facit i hand kan se att man har lätt att hamna snett i livet, jag tog mig i kragen trots att jag har varit en blyg och tillbaka dragen kille nu kom på andra tankar.

Jag fick lov att lära mig ta för mig i klassen och även som alla andra missanpassade är det svårt att bara ta imot utan kunna slåss om ytan i Norberg, men jag kom sagt på bättre tankar när kärleken slog ner som en bomb i min själ.
Kattis kom som en räddande ängel och vi hade ett bra förhållande ett par år ihop, vid den tiden kom jag även in på politken, jag satt även i komunen som en ledamot fullmäktige men en viss framgång .
Jag fick vid den tiden även ett nytt förhållade som var en ömsidig intresse av oss båda, vi fick vid en tid även och kunna ha motorcykelsemester  ihop på 80 talet , jag fick ett nytt jobb inom bageri som var slisamt med tidiga mornar , även ett sido jobb i Fagersta folkets hus på kvällsaktivter typ disco,mogendans.
Men dessa alla påverkan slet det på det bra förhållandet jag hade med denna tjej, men livet består av vissa prövningar som man ska gå igenom, jag blev uppsagd på bageriet , men som den jag är så vila jag inte på hanen jag hadde 2 jobb på denna tid på sent 80 tal ,men valde jobb på Secoroc Ab för resorna blev humana från Norberg , men jag upptäckte snart att vara ensam på att bo ensam i ett sk radhus .
Men till sist kom jag i kontakt med en tjej på mogendans som jag inledde ett förhållande med, vi förlovade oss 1991 jag tyckte det kunde vara en bra sak att då flytta till Fagersta , sålde radhuset med en bra vinst .
Hadde tur för under denna tid var det ny regering som lät vår ekonomi i Sverige fly iväg med stora skulder , men som sagt jag hade tur . Jag resde på sem till gran Canaria 1992 man kan se det som en tidig brölllopsresa för jag gifte meig med denna kvinna 19920619 samma dag som Kungen och Silvia , men jag vet inte om denna kvinna verkligen ville gifta sig med mig men men man är ju två om det beslutet? Det gick till 2001 vi hade 1996 köpt hus som gick till kronofogen som sålde detta hur med förlust som innbar en skuld som ajg har än i dag besvär av .
Sen har jag varit fram och tillbaka i  denna kvinnas liv med en viss  mindre framgång enl min syn på saken , med den känsla jag har vill jag ju kunna ge en ny kvinna av mina fina sidor . Jag ser på livet som nu måste det väl vända ?

Jag går i mina tankar och tänker på dig ? Vad är du ? Finns du?  Tänk om vad livet kan erbjuda med denna kille ,nja det får du inte veta om du inte ser mig ? Jag går i solen , jag går där tänker och tänker , fan var är du ??? Tänk vad fint hålla mig i handen i solen ,jag kanske kan laga en fin midddag eller lunch ,frukost på sängen komma in att säga nu har jag gjort frukost .

Men som sagt du finns i mina tankar du tjej som vill se mig , ja MIG  denna kille som har så mycket känsla i kroppen som jag vill dela med mig av ... Slå bort tankar det finns ingen för mig ? nja kanske är det så du ser inte skogen för alla träden som man säger ibland...

Molieér teater

Jaha då börjar vi snart närmare att vi ska försöka få till alla övergångar så alla alltså kan sina repliker.
Kommer nog att bli en bra uppsättning för Fagersta att kunna erbjuda befolkningen en stor pjäs.
Det man kan göra är att kanske sprida mer info så vi får en stor publik denna gång .. SÅ i feb 09 ska vi ha premiär på Norrby Amatör Teater spelar vi denna pjäs, mer info kommer att komma på denna blogg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0