Parken Norberg

Var till Parken i Norberg och lyssnade på ett par gäng som spela ,, Bra men synd det inte kom tillräckligt med folk o betala in sig för bara en futtig 50 lapp ? .. Men hoppas det kommer flera senare när de satsar på saker ...
Men det var trevligt vi som var där .. Bra spelat av Clean streem Company ..

Ok vi hörs

Min Mc

Skulle ta min Mc .. Ja vad ser man då ? Nån djävel har snott min regg skylt på den .. Bara att ringa o anmäla det till polisen ..Tänk att man inte kan får ha saker ifred på gården ..

Melodikryss nr 17

Ja på första vågrätt 1 ska det vara Blåsippan ... Lodrätt 2 ska vara Bergström .. på lodrätt 2 är det Åberg

På lodrätt 3 ska det vara Irene sen var det vågrätt 15 Mjölnarens  På lodrätt 5 ska det vara Narnia .. Vågrätt 7 ska det vara Är ..   Vågrätt 10 Hair  .. Lodrätt 14 ska vara Jens .. Lodrätt 11 Lena o lodrätt 8 PH .. Vågrätt 9 Sigge ...
Vågrätt 12 Robbie ... Vågrätt 6 Riedel .. Lodrätt 13 Ska vara Bil ...

Hoppas det går bra nu då

Mer från marknaden

Vi hade ett bord med lite saker om att man ska rösta fram ett rött parlament i eu .. Vi gav lite pennor ,ballonger till barnen , fika med rulltårta , de matriel som säger lite om viss orättvisa som finns med att det blir blått där ..

Vi hade en del som kom ? Men kunde varit mer tanke på folk som ändå fanns där .. Men klart vi sålde ju inget haha ..
Kommer en bild från detta  Ja men nästa år när det är riksdagsval ska vi ha en plats på torget i stället ..Nu måste vi sätta ner foten o få folk till att rösta på något som ska vara mer rättvis politik ..Ok gå o rösta nu   7 Juni alla

Morotskaka

Lite annat på min blogg ...
Hur man kan göra en kaka med morot i och philiost som topping!!

Man tar för en vanlig form ... 2 st ägg    
                                                  2 dl socker  vispa det riktigt poröst , blanda i 1 dl matolja el det ni har ..

                                                blanda i en egen bunke .. 2 dl mjöl , 1 tsk bikarbonat, 1 tsk kanel , 1 tsk vaniljsocker
                                                1 tsk bakpulver .. sen tar man o blandar ner det i delar försiktigt ..

                                                 Riv morötter för 3 dl ganska finrivet inte på finaste sidan men man gör som man vill ha det ..
                                                Grädda det i mitten på ugenen på 175 grader o känn med en sticka efter ca 35-40 min

                                    Topping för att på den svalna kakan .. Använd 50 gram philiost ,, 30 gram smör , 1 tsk vaniljsocker , 2  dl florsocker  ...Vispa det ganska hårt , men låt smöret vara rumsvarmt går det lättare att få till ..

Lycka till o låt er smaka .. // micke

Marknad i Norberg 25/4

Lördag 25 ska jag o nåra från Metall stå och få ut info om att gå och rösta på Eu valet den 7/ 6 ..
Vi ska även se om det finns frågor som kan vara intresanta för stämman för Okq8 ska hållas på Lindgården 4 Maj kl 18 .

Man får hoppas det kan bli fint väder denna dag , men det är beställt för denna helg .. Man kan ev åka på hojen till denna dag när man ska kunna få ev en stund att kolla på alla knallar som kommer o vill sälja sina saker på marknaden

Så väl mött och kom o kolla de som kan tycker jag hehe ...Hoppas vi ses // micke

Formel 1

Ja det verkar som det går troll i teamet .. Ja det ska väl vara den om inte det ska bli en pallplats i Bahrein nästa helg ..

Brawn går som klockan , men fick ge sig denna helg för red bull som fick en dubbelseger ..Bra gjort !!

Att det går dåligt för mitt stall , nja men inte lika illa som det går för ferrari som inte tog nå poäng denna helg heller ?
Ja vad ska man säga ? Är deras storhetstid över nu ? Kanske vi får se om det går bra när det kommer ökenrace nästa helg .. Det kan betyda att det kan även bli ännu en svår nöt att knäcka med det nya stallet Brawn ?
Men nu ska det väl vara slut på race i regn hehe .. Men men det vet man inte ,kan ju regna i öken med ju ..

Men jag tycker mig vara ganska njöd med att få 2 bilar på poängplats denna helg som blev godkännt så att säga ..

Melodikrysset nr 16

Jag har en lösning på veckans kryss .. Vågrätt 1 .. Var det Rebecka Törnqvist som sjöng .. På lodrätt 1 Var det turkiet som land  ..Dubbel fråga på lodrätt 2 och vågrätt 8 ska var rudolf och röda ..Lodrätt 5 var en molidifestivalare från 75 med A C Bärnsten som var en dubbel fråga ..Lodrätt 4 en bokstav som ska vara  i och lodrätt 5 Trädgård ..

Vinkelord nr 7 ska vara Äta .. Vågrätt 11 ska vara Umeå .. Vågrätt 14 ska vara Fred.. Vågrätt 15 Var Tommy Körberg
Lorätt 13 ska vara Jimmy .. Vinkel ord 12 ska vara Titt .. Lodrätt 10 ska vara Duffy .. Vågrätt 6 ska vara Rednex

Vågrätt 9 ska vara Island .. Lodrätt 3 Var abba ..ska vara queen ... .

Ja hoppas jag har hjälp nån som inte kunde denna gång ..// micke

Fre-lör april

Äntligen har man fått fart på min mc o det gick som en dans eller rättar sagt ..Som en smekning på vägen hehe.

Tog en lite vända runt o kände på det ljuva luften som virvlar runt en .. Sen var man lite trött efter en natt vecka ,,

Lördagen blev riktigt bra för en ny tur på em .. Och  idag har jag handlat lite för att baka en morotskaka till jobbet , för vi gör så när man fyller år bjuder man på nå fika .

Så nu resten av dagen lördag ska jag ta det lite lungt med att äta en god bit mat .. o slappa franför tv n

Hej så länge

Nya filmer i västerås ?

fick en inbjudan om att de ska spela in en ny film eller vad det nu är för nått ? ABF i västerås ska visst ha nått på G ..de ville ja skulle komma dit nästa mån ? Men det går inte jobba denna dag em ..Men vi får väl se hur det blir med nåsta mån där på ? Kul att de hittar en på mina sidor o vill erbjuda mig roller eller vad det nu är för något ?

Vi får se .. Ok det var detta o de // micke

Tisdagen 14/4-09

Hej på er alla !!   Ja må ju säga att denna påskhelg kan man inte tycka att det gick fel hehe .. Nej bättre än det var länge sedan ja hade så trevligt med alla inblandade .. TACK  FÖR EN BRA HELG ..

Klart man var lite upp o ner med alla nya saker som man ska ta in ,men det är bara roligt att få till saker o njuta av allt som händer .. Så nu kan man säga att nu har man fått lite upptättelse av det som man piss för en ca 6 mån sedan då man såg bara negativa saker som rörde upp tillvaron ..Men det ligger nu bakom en o vi tar nya tag med nya personer som kan se det goda med det man vill kunna leverera

Vi hörs // micke

Påsk 09

Jag ska till min mamma på långfredagen o äta lite o umgås med henne en stund .. Sen ska jag även se om min bror har fått ordning på sin dotters lägheten ..

Sen på påskafton ska jag till västerås o ha en mysig stund med Marie som är en fin tjej som vill bjuda på lite mat o lite vin till maten .. Det var sött av henne o det värmer att man kan få slappna av med lite ledigt ett par dar som man har haft dåligt med ..
Så nu är det bara att njuta o låta alla smaker o alla trevliga personer som finns runt mig o det är bara trevligt att man kan få se att det finns en del fina folk .. Ja må bara nämna det att jag fick en dubbelcd av mange idag .. Det var jättesnällt av han .. en förskotts present sa han .. Fyller snart år , men jag gillar inte att fylla mer nu hehe .. Fy att man blir snart för gammal hehe , nej då det kan vara roligt att få lite uppskattning med ..

Men att man fyller snart riktig gubbe nja ? Det visar sig hehe .. Nej nu ska vi bara se tiden an o njuta av lite påskledigt ..

Vi hörs igen snart // micke

Back in the blogg

Nu är man tid att ge lite mer från mig till en del ? .. Denna vecka har varit kul o man har mer tid för det som varit lite släpande ..
Under veckan har man sakta men säkert fått tillbaka sömn , tid för mina sk åtatagande som jag varit dålig på att sitta ner o ta det lugnt ..
Men nu ska man kunna blogga igen på min sida

RSS 2.0