Torsdag 081030

Ja då var det torsdag morgon och man slutat på sitt skift med att kunnat ha packat med skiftlaget en avsevärd mängd från lagret i fagersta på Atlas copco secoroc. Man kan väl vara nöjd att vi kunnat få till det med den mängd som vi får ut till världen med en industri som inte påverkas av denna hysteri som verkar vara ett stort samtalsämne i sverige.
Men lever med att vi påverkas  av att förtaget ska uppvisa vinster för ägarna ,att kunna ge alla aktieägare en bra avkastning på deras aktier som påverkar resultatet i slutändan.
Men vi som jobbar med att ge dessa vinster får sällan smaka på kakan som man skulle tycka, men nu ska vi inte vara bittra, man ska vara glad för att man har ett jobb, Sömnen kommer sakta men säkert över en när man ska summera dagen , det gäller fånga dagen och se med framförsikt vad eftermiddagen kan ge innan man stämplar in för sista skiftet , men då ska man även som jag berättat tidigare ge firman som utmanat oss på dc i bowling en match.
Det som händer är att man ska inte sälja skinnet innan björnen är skjuten, alla matcher är inte över  when the fat lady sing.
Jag ska nu få ett par timmar i bingen med en händelserik dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0