Sista skiftet ?

Ja vad kan man säga ? .. Ja må väl säga att starkt gjort av en del personer rannsaka sig lite o se det goda i vissa problem ? Människan gör vissa sk fel ibland , även jag eller mina medkompisar ? Men för att komma dit är det stark att kunna få en tankeställare ..

Fick en ny komments på bloggen , kan väl bara säga .. Ett ord mellan oss människor kan göra gott , men man ska vara väl medveten om att vi säger så , men menar kanske nått helt annat , ja ja ..

Men den stora tillbaka komment  får ja ändå ge 2 st som låg lite risigt till ett tag , det är nu upp till ransakan om man orkar stå för sin åsikt .. Men den som lever få se ..

Vi har fått ordning på denna o ordning  bland oss som var på is o åkte runt o for utan mål hehe..

Min plan är att för stunden lägger vi ner vapnen ..Nu ska vi inte göra som alla som krigar i världen och bara fortsätta kriga om dessa sk skitsaker som kan innbära mer trubbel o gott ..

Så från mig till er alla va ny glada o ge varann en god middag eller bakelse på lördag 14/2 -09

Kommentarer
Postat av: Marc

Ja känner verkligen ånger!

2009-02-13 @ 18:15:32
Postat av: micke

Bra gjort .. marc .. Nu kan du släppa det .. Se till o må bra nu , sköt om dig o Cornelia med .. Bjud henne på en glass // micke

2009-02-13 @ 20:16:10
Postat av: Hasse

Härligt att se grabbar...och du marc ,blir det nå glass över kan kan du ju bjuda bylle...har hört att han gillar daimstrut från ipköket...haha

2009-02-13 @ 23:41:23
Postat av: micke

Tjena .. Haha ja de är fina glassar där .. Ok ses // micke

2009-02-14 @ 08:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0