Tisdag 10/2 -09

Då var man hör igen och kan ta sig tid att skriva lite rader på min blogg . Det har varit lite olika mycket som gör att man inte kan hinna med att vara överallt hehe.. Igår var det ett möte i Norberg som vi hade med D råd på stationen ..

Sen ska man hinna med att göra en del saker som man måste i hemmet med , men det gick ju med puh .
Fick ett vänskaps förfrågan på facebook från tessan , det är bra om det går så långt att hon kan vara med på nätet nu med ..
Enl de som sagts hittils är det på rätt väg som vi ska vara glada för att efter en sån sak , men klart det innbär ett tag innan vi har hela therese tillbaka från sjukhuset .. ( om det finns nya läsare är tessan ett bonusbarn som fanns i ett tidigare förhållande) .
På teater fronten tar vi sakta men säkert fram till att de kommer att bli en bra föreställning för de som vill komma o se den . Vi har ju snart premiär det börjar bli snart en mån kvar ..
På jobbet ser de ut som det kommer in vissa saker som vi fortfarande ev har i sk backorders , men klart vi ska väl börja få lite fart på hjulen nu efter alla ledigheter som var i jul o nyår etc.. Men det gäller att vara försiktig optemist om läget ..

Men det finns fortfarande en del ororosmoln på himmeln som ska skingras så man ska kunna känna man kan se livet ska gå enl alla planer för ett sk ok tillvaro , men som mottot ovan ska man se saker för va det är ? Hur ska de annars vara kan man fråga sig .
Tänkte om man skulle ta sig tid o fortsätta skriva på min livs storie ? Om man skulle ev ta det till helgen ? Ja med lite musik o som en bonus kan man göra lite god mat till ? Du får ingen god mat förens du gjort detta får man säga till sig själv hehe .. Ja ja men det är väl bra om man kan unna sig det ?
Nej om man ska ta o göra lite kaffe o få lite mer uppslag hehe
Klart slut .. Titt ut

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt att bloggen är tillbaka!!! Trevlig helg!

2009-02-13 @ 11:50:05
URL: http://annarassing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0