Sociala tankar

Kolla på ett program nu  i veckan .. Det handla om att det var en ensam tjej som gjorde ett brott och hade 3 barn .

Nu blev det så att de var leta från sociala till en placering för dessa barn , och de hitta en kusin som de trodde kunde passa .. Men nu var det så att de inte själva hade något eget hem så det var så att de gjorde att det blev inge bra ..

Men om det nu hade hänt i Sverige så ska vi vara glada för våran trygghet som vi har ( eller hadde) hoppas det inte går så vi gräver ner den med mer neddragninger för komunerna ..
Men hade detta hänt här skulle komunens sociala hjälp till och fixa fram boende för alla , och sett till att barnen fått en trygghet som man vill de ska ha .. ..Och ser man på det så hoppas jag vi ser till i nästa val att vi ser till att inte riva ner våran trygghet som vi betalar för med skatt.. Ok jag kan ärligt säga att betala skatt nja ? Men betalar gärna ett par hundra mer igen på min arbetsinkomst som vi fått i avdrag nu från nya alliansen .. Nej gå tillbaka till det och se till vi bygger för att vissa komuner får mer statliga medel att värna om våra rättigheter att kunna bo , ge barn och gamla trygghet ..
Ja kan man få ert löfte på vi röstar 2010 på dessa saker ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0